Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Συνάντηση πωλήσεων της Γενικής Χημικών με συμμετοχή της εταιρείας Urgo στο ξενοδοχείο IntercontinentalΕνημερωθήκαμε ότι την Τεταρτή 09 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Intercontinental συνάντηση πωλήτων της εταιρείας με σκοπό την ενημέρωση για προϊόντα επιθεμάτων και ειδικών σκευασμάτων διατροφής.

Από την Γενική Χημικών, μέρος έλαβαν με μεγάλη επιτυχία όλες οι ομάδες πωλητών από τις περιοχές της Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Κρήτης. Όλοι οι πωλητές συμμετείχαν στην διαδικασία της συνάντησης ενεργά.

Στη συνάντηση προσήλθαν από το εξωτερικό αντιπρόσωποι  της παγκοσμίου φήμης εταιρείας Urgo, αποκλειστική αντιπρόσωπος της οποίας είναι εδώ και αρκετά χρόνια στην Ελλάδα η Γενική Χημικών. 

Ένα από τα βασικότερα θέματα της συνάντησης ήταν η παρουσίαση νέων επιθεμάτων, προηγμένης τεχνλολογίας, δραστικά και εύκολα στην χρήση τους. Επίσης παρουσιάστηκαν προϊόντα διατροφής αποτελεσματικά για κάθε ασθενή που χρειάζεται ενίσχυση  βάρους.

Οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα της εταιρείας, μπορείτε καθημερίνα να καλείτε στο 210-6203000 και άμεσα θα εξυπηρετηθείτε.Δεν υπάρχουν σχόλια: