Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

5o Πανελλήνιο Συνέδριο Διαβητικού Ποδιού

Πριν λίγες μέρες στις 5-7/2/2016 πραγματοποιήθηκε το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ε.ΜΕ.ΔΙ.Π με διεθνή συμμετοχή στην Αθήνα. Στο εν λόγω συνέδριο συμμετείχε η εταιρεία Γενική Χημικών Προϊόντων Α.Ε. με μεγάλη επιτυχία.
Στόχος του συνεδρίου ήταν η ανάπτυξη θεμάτων και συζητήσεων  για την αποτελεσματική αντιμετώπιση παθήσεων Διαβητικού Ποδιού. Μερικοί από τους ομιλητές και τους παρευρισκόμενους είναι σπουδαίοι ιατροί από το εξωτερικό, που ειδικεύονται στην αντιμετώπιση τέτοιων παθήσεων.
Η εταιρεία Γενική Χημικών Προϊόντων Α.Ε. διαθέτει μία μεγάλη σειρά προϊόντων που παρέχουν άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση σε παθήσεις Διαβητικού Ποδιού. Η χρήση των επιθεμάτων τελευταίας γενιάς, έχει αντιμετωπίσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της καθυστερημένης επούλωσης, σε έλκη διαβητικού ποδιού και έχει συμβάλει σημαντικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα της εταιρείας, μπορείτε καθημερινάνα καλείτε στο 210-6203000 και άμεσα θα εξυπηρετηθείτε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: