Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥΣΑνεξαρτησία, κινητικότητα και ασφάλεια αποτελούν σημαντικούς στόχους
Θέλουμε να είστε σε θέση να απολαύσετε την ελευθερία  - σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής  σας. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Με την τεχνογνωσία μας  :
Μαζί θα προχωρήσουμε περαιτέρω, εµείς στην Γενική Χηµικών εργαζόμαστε συνέχεια πάνω από 30 χρόνια για την ανάπτυξη και βελτίωση των πρoϊόvτων µας σε στενή συνεργασία µε χρήστες, γιατρούς, νοσηλευτές, στελέχη νοσοκομείων και χρησιμοποιούμε την γνώση τους και την σωρευμένη εμπειρία τους για να πετυχουµε τα καλλίτερα αποτελέσματα, τα οποία μπορείτε να δείτε αµεσα στην άψογη ποιότητα των πρoϊόvτων διαχείρισης ελκών Urgo Γαλλίας , στοµίας του οίκου Welland Αγγλίας και των ουρολογικών πρoϊόvτων της σειράς C.R.Bard U.S.A.

Οι συμβουλές των ειδικών :
Μπορείτε να μιλήσετε μαζί μας! Η  ομάδα υποστήριξης που διαθέτουμε  έχει εκπαιδευτεί σε ένα υψηλό επίπεδο τεχνικών  και  ιατρικών γνώσεων και είναι ενθουσιώδεις για το αντικείμενό τους. Είμαστε στη διάθεσή σας για εξατομικευμένες συμβουλές και μπορείτε επίσης να μας μιλήσετε πρόσωπο με πρόσωπο  στα γραφεία μας , σε ειδικά για τον σκοπό αυτό οργανωμένες δραστηριότητες  ή σε  εκθέσεις και σεμινάρια με αυτό το αντικείμενο . " Ξέρουμε τι λεμε  ! " Αυτό είναι το σύνθημά μας .. 
... απλώς αφού  καλέσετε το  τηλεφωνικό κέντρο   210- 620 3000   πατήστε  το  8  ή το 9  και θα συνδεθείτε με εκπρόσωπο της  Γενικής Χημικών  που θα σας εξυπηρετήσει.Δεν υπάρχουν σχόλια: