Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΕΝΟΥΌπως είναι γνωστό το Va.T είναι προηγμένο σύστημα θεραπείας χρονίων ελκών και τραυμάτων με εφαρμογή διαβαθμισμένης αρνητικής πίεσης. Το σύστημα αποτελείται από  την ειδική  μικρο-αντλία  κενού (βάρους μόλις 1600 γραμμαρίων και σετ δοχείου CANISTER KIT για την περισυλλογή εκκριμάτων καθώς  και σετ επιδέσμων ή σπόγγου για τον αεροστεγή εγκλεισμό των τραυμάτων.

Η Γενική Χημικών έχει προσλάβει  νοσηλευτές εξειδικευμένους στην
- ρύθμιση  και τοποθέτηση της μικροαντλίας
- επίδεση του έλκους
-τοποθέτηση καθετήρα
- παρακολούθηση της πορείας της αποθεραπείας  με το σύστημα  κενού
-αφαίρεση επίδεσης , καθετήρα και μικροαντλίας

Ειδικά Προϊόντα - Οι συμβουλές των ειδικών :
Μπορείτε να μιλήσετε μαζί μας ! Η  ομάδα μας υποστήριξης  έχει εκπαιδευτεί σε ένα υψηλό επίπεδο τεχνικών  και  ιατρικών γνώσεων και είναι ενθουσιώδεις για το αντικείμενό τους : Είμαστε στη διάθεσή σας για εξατομικευμένες συμβουλές και μπορείτε επίσης να μας μιλήσετε πρόσωπο με πρόσωπο  στα γραφεία μας , σε ειδικά για τον σκοπό αυτό οργανωμένες δραστηριότητες  ή σε  εκθέσεις και σεμινάρια με αυτό το αντικείμενο . " Ξέρουμε τι λέμε! " Αυτό είναι το σύνθημά μας .

... απλώς αφού  καλέσετε το  τηλεφωνικό κέντρο   210- 620 3000   πατήστε  το  8  ή το 9  και θα συνδεθείτε με εκπρόσωπο της  Γενική  Χημικών  που θα σας εξυπηρετήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: