Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΕΝΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ




Ήρθε στην Ελλάδα  από την Γενική Χημικών η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΕΝΟΥ  που βοήθα ιδιαίτερα
στην διαχείριση δύσκολων περιπτώσεων  χρόνιων ελκών.
Το Va.T είναι προηγμένο σύστημα θεραπείας χρόνιων ελκών και τραυμάτων με εφαρμογή διαβαθμισμένης αρνητικής πίεσης. Το σύστημα αποτελείται από  την αντλία κενού και σετ δοχείου CANISTER KIT για την περισυλλογή εκκριμάτων καθώς  και σετ επιδέσμων ή σπόγγου για τον αεροστεγή εγκλεισμό των τραυμάτων. Με το σύστημα αυτό σε συνδυασμό  με την σειρά προϊόντων της Urgo Medica Γαλλίας  είναι πλέον πλήρης η  αντιμετώπιση όλων των τύπων ελκών

Ειδικά Προϊόντα - Οι συμβουλές των ειδικών :
Μπορείτε να μιλήσετε μαζί μας ! Η  ομάδα μας υποστήριξης έχει εκπαιδευτεί σε ένα υψηλό επίπεδο τεχνικών  και  ιατρικών γνώσεων και είναι ενθουσιώδεις για το αντικείμενό τους : Είμαστε στη διάθεσή σας για εξατομικευμένες συμβουλές και μπορείτε επίσης να μας μιλήσετε πρόσωπο με πρόσωπο  στα γραφεία μας , σε ειδικά για τον σκοπό αυτό οργανωμένες δραστηριότητες  ή σε  εκθέσεις και σεμινάρια με αυτό το αντικείμενο . " Ξέρουμε τι λέμε! " Αυτό είναι το σύνθημά μας .

... απλώς αφού  καλέσετε το  τηλεφωνικό κέντρο   210- 620 3000   πατήστε  το  8  ή το 9  και θα συνδεθείτε με εκπρόσωπο της  Γενικής Χημικών που θα σας εξυπηρετήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: