Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Με την υπηρεσία υποστήριξης της Γενικής ΧημικώνΜπορείτε να υπολογίζετε στην Γενική  Χημικών  ! Επαγγελματίες ιατρικής υποστήριξης σας εξασφαλίζουν  ότι κάθε λεπτομέρεια των προδιαγραφών των προϊόντων σας έχει ληφθεί υπόψη - και είναι διαθέσιμοι να σας μιλήσουν  , ανά πάσα στιγμή , έτσι ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε  σίγουροι ότι παίρνετε αυτό που πρέπει. Ανυπομονούμε επίσης για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα της έρευνας και της τεχνολογίας : αν  ενδιαφέρεσθε  για τις επιστημονικές μελέτες , και τις  τελευταίες εξελίξεις  στην ουρολογία , κολοστομίες και διαχείριση ελκών:

Πληροφορηθείτε
-για τα καλύτερα υλικά
-για τις διαδικασίες ταμείων
-για διαδικασίες ανασφάλιστων
-για τις ενοποιήσεις ταμείων
-για τις ώρες λειτουργίας ταμείων / ιατρείων

Στείλτε μας τις επιθυμίες σας, τις προτάσεις και τις ερωτήσεις ταχυδρομικά, με fax ή e-mail , ή απλά τηλεφωνήστε μας .

Ειδικά Προϊόντα - Οι συμβουλές των ειδικών :
Μπορείτε να μιλήσετε μαζί μας ! Η  ομάδα υποστήριξης που διαθέτουμε  έχει εκπαιδευτεί σε ένα υψηλό επίπεδο τεχνικών  και  ιατρικών γνώσεων και είναι ενθουσιώδεις για το αντικείμενό τους. Είμαστε στη διάθεσή σας για εξατομικευμένες συμβουλές και μπορείτε επίσης να μας μιλήσετε πρόσωπο με πρόσωπο  στα γραφεία μας , σε ειδικά για τον σκοπό αυτό οργανωμένες δραστηριότητες  ή σε  εκθέσεις και σεμινάρια με αυτό το αντικείμενο . " Ξέρουμε τι λέμε  ! " Αυτό είναι το σύνθημά μας .
.
... απλώς αφού  καλέσετε το  τηλεφωνικό κέντρο   210- 620 3000   πατήστε  το  8  ή το 9  και θα συνδεθείτε με εκπρόσωπο της  Γενικής  Χημικών  που θα σας εξυπηρετήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: